Akupunktur under svangerskap

Svangerskap – Mitt første møte med Worsley metoden /fem element akupunktur var da jeg gikk gravid i 6 måned.
Jeg tok regelmessige behandlinger, og kjente energien og overskuddet mitt ble bare bedre og bedre. Det var for meg en utrolig god følelse å kunne gå fødselen i møte når jeg hadde en så mye å gå på. Videre skulle jeg føde ved ABC klinikken ved Ullevål Sykehus, og det nærmet seg 14dgr over termin (om man passerer 14 dgr må man inn på vanlig fødeavdeling), Jeg begynte å bli veldig klar for å føde, 12 dgr over, og fikk da en behandling som skulle støtte fødselsprosessen, morgenen etter gikk vannet, og jeg hadde en drømmefødsel i vann ved ABC klinikken. Anbefaler gravide det på det varmeste. For en gave til meg selv og barnet å kjenne slik energimessig støtte i en så spesiell tid. Og å ha reservetank som er i god behold.

Bihulebetennelse, stiv nakke
Jeg jobber som kunstner, og har periodevis utsmyknings prosjekter og dekorjobber hvor tempoet er høyt. I noen år nå har jeg hatt gleden av, og ikke minst god nytte av å gå til behandling hos Elena.
Om jeg har stiv nakke eller bihulebetennelse, kommer jeg meg mye raskere igjennom plagene.
I denne metoden jobber de med grunnenergien og blokkeringer, og ved at disse løses opp løsner det som kanskje var årsaken til at jeg gikk til behandling. Det er så godt å kjenne den dype hvilen behandlingene gir, og samtidig få så mye jevnere flyt og energi etterpå. Nå går jeg inn i en fase med mye utstillingsforberedelser, og jeg er glad for å ha funnet en behandlingsform som støtter
”søylen ”min på denne måten.

Må også nevne at jeg liker at flertallet av punkter stimuleres ved å brenne Moxa, som er behagelig og ikke bare nåler. J

Ane Sommerstad

ane