Facebook Poster

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.

Den Beste Legen Er Din Egen Kropp!

SPILL PÅ LAG MED DEN!

…Ta vare på deg selv!

 

Velkommen til min hjemmeside. Jeg driver med behandlingsmetoden; 5-elements akupunktur. På disse sidene vil du finne informasjon om denne behandlingen, hvem jeg er og hvor du finner meg. Jeg har også en blogg hvor jeg deler det jeg er opptatt av og legger ut historien til forskjellige pasienter og deres erfaring under klientuttalelser.

Akupunktur er en del av den klassiske kinesiske medisinen og har eksistert som behandlingsmetode i over 4000 år. Den er en av de eldste behandlingsmetoder som er i bruk den dag i dag. Det eksisterer flere former og retninger innen akupunktur. Fem Element Akupunktur, som blir praktisert her, søker å behandle mennesket som en helhet. Migrene, smerter i rygg og nakke, stress, psykiske plager, fertilitetsproblemer etc., er kun signaler om at noe ikke fungerer! Sykdom blir sett på som et resultat av ubalansert energi. Akupunkturen behandler både det fysiske, det mentale og det spirituelle.

En undersøkelse har vist at hele 28% av befolkningen har prøvd akupunktur, og flertallet av disse har fått en bedring i helsetilstanden etter behandlingen.

Hjertlig hilsen ; Elena Maria

 


Følg meg gjerne i sosiale medier!

Load More