Fremdeles smertefri!

Marte og revmatismen:

Er nå i slutten av mars 2012 og er fremdeles smertefri i alle ledd!
Har vært på ultralyd undersøkelse hos legen som viser at det nå bare er mindre væske i leddene som ikke er aktiv, og dette er i stadig tilbakegang. Legen anbefalte likevel at jeg gjenopptar forebyggende medisinsk terapi (fordi dette vil bremse fremgangen av leddgikten) og vil ikke se på muligheten for at det er akupunkturen som har hjulpet meg og ført til at leddgikten er på tilbakegang.
Jeg er nå master student med en hektisk studiehverdag i tillegg til jobb ved siden av, og ser ikke hvordan dette hadde vært mulig for meg uten hjelp av 5-element akupunktur mot leddgikten. I tillegg til at leddgikten i seg selv var slitsom og smertefull gjorde medisinsk terapi at jeg måtte holde av en dag i uken den dagen jeg tok Methrotraxat fordi medisinen gjorde meg generelt ute av form med kvalme, hodepine, tappet meg for energi, reduserte immunforsvaret etc.

Med klassisk 5-element akupunktur, Worsley tradisjon, føler jeg mer flyt og utholdenhet i hverdagen! Jeg er smertefri i alle ledd, selv på dager med kulde og fuktighet. Min helse har blitt styrket på en helhetlig måte som gjør at jeg tåler mer og har god søvn, selv i tider med hardt press. Jeg får mer energi og i tillegg er jeg sjelden syk i form av forkjølelse etc fordi immunforsvaret er bedre uten medisinene jeg tok mot leddgikten.
Jeg går nå til behandling hos Elena Maria 2-3 ganger i mnd. da vi går for at jeg med tiden kan bli helt friskmeldt!
Vi fortsetter og vedlikeholder den gode prosesssen jeg har, og gleder oss til neste oppfølgende rtg/ultralyd undersøkelse hos legen.

Ønsker dere fortsatt en nydelig vår!

Marte

IMG_3181