Gravid etter akupunkturbehandling

G+Irma skrev følgende uttalelse etter at hun hadde hatt flere behandlinger hos meg:

 

Mitt første møte med 5- Element Akupunktur i Akersveien var tilfeldig via en Groupon kupong, da jeg ville prøve noe nytt.

Jeg har slitt i flere år med uregelmessige sykluser, og har hatt vanskeligheter med å bli gravid, samt beholde graviditeten. Etter flere spontanabort og legebesøk fant jeg ut at jeg skulle prøve Akupunktur, under fortsatt oppfølging av legen – da jeg hadde ikke noen flere alternativer. Så jeg kjøpte en Groupon kupong som visste seg å være redningen.

Etter å ha vært på 5-Element Akupunktur i Akersveien har jeg merket at energien min har blitt bedre, jeg er mer uthvilt, sover bedre og det viktigste av alt er at jeg har blitt gravid og er nå i uke 20 i dag….

De første månedene etter at jeg fant ut at var gravid har jeg vært meget plaget med kvalme, noe som har motivert meg til å fortsette med Akupunktur under svangerskapet. Dette har visst seg å være det beste jeg har gjort både for kroppen og helsen min.
5-Element Akupunktur har hjulpet meg med å bli gravid, beholde graviditeten, lette på kvalmen sånn at jeg kunne jobbe igjen, og hjelper meg nå med modning prosessen og med forkjølelsen sånn at jeg kan være i full jobb.

Til å begynne med var jeg litt usikker på om dette kom til å hjelpe meg, men jeg har fort skjønt at det var det lureste jeg har gjort for meg selv, og jeg kommer til å fortsette til å gå på Akupunktur i Akersveien så lenge jeg har behov for det.

Jeg kan ikke si noe annet enn at 5 -Element – Akupunktur anbefales på det varmeste til alle som har behov for å hjelpe kroppen til å jobbe bedre.

En blir godt ivaretatt, og jeg kan ikke snakke for andre enn meg selv at det har hjulpet meg masse.

Uttalelsen er hentet fra Google+

G+Vil du følge meg på Google+?

Klikk her

InVil du følge meg på Instagram?

Klikk her

Post navigation