Kjærligheten og livet

Jeg kom til Elena Maria Nordstrøm etter at jeg og min mand hadde vært igjennom flere fertilitets behandlinger uten held. Jeg hadde ikke prøvd akupunktur før men hadde hørt at det kunne ha positive effekter i kombinasjon med mer tradisjonelle fertilitetsbehandlinger som IVF. I min første time med Elena Maria (E.M.) fortalte hun meg at min energi var veldig lav, jeg var helt utslitt etter disse behandlingene og stresset som følger de, kombinert med vanlig stress som fra jobben. Jeg hadde inntil da prøvd og takle alt som vanlig, men det var blitt for mye og det viste seg på kroppen. Vi begyndte å jobbe med å få energien opp og få en balanse på systemet. Jeg kom til E.M. to ganger i uken i noen måneder kombinert med at vi startet på nok en fertilitets behandling. E.M. jobbet spesifikt med fertiliteten og å få en generell balanse og et godt energinivå. Denne gangen satte jeg mye fokus på dette arbeidet som slike behandlinger er, jeg tok permisjon fra min job mens vi holdte på og prøvde å forberede min kropp og sinne så godt jeg kunne. 
 
Vi ble heldige og jeg ble gravid etter den siste behandlingen. Jeg fortsatte å gå til E.M. under svangerskapet, der hun jobbet med modning og med å styrke oss begge to og hjelpe med kvalme og evt. plager fra bekkenløsning. Det hjalp til at mitt svangerskap gikk bra, jeg og barnet var sunde og friske og jeg hadde ikke noen smerter av bekkenløsning. 
 
Til slutt da jeg var gått 4 dager over termin kom vi til Elena Maria for å stimulere igangsetting av fødselen. Jeg ønsket og ha en så positiv og naturlig fødsel som mulig for barnets utvikling og helse. Fire og tyve timer etter min time med E.M startet riene. E. M. hadde tilbudt og komme og hjelpe med smertene, men siden fødselen gikk relativt rask for seg, var det ikke tid til det eller noen annen smertestilling enn varmt vann. Vår datter Indra Thora ble født klokken half fire om morgenen etter at jeg hadde vært i badet under riene og jobbet fra ca. kl. ti om kvelden da jeg var ca. fire centimeter i utvidelse. 
 
Vi er veldig taknemlige for at Elena Maria hjalp oss med en så positiv prosess helt fra starten og jeg vil fortsette og gå til hende for å opprettholde den gode balansen som vi i vårt fruktbare samarbeid fikk til.