Mindre smerter i rygg og hofte

Bente har skrevet om hvordan akupunkturen har gjort at hun kan være så aktiv som hun ønsker:

Kom til Elena for og få hjelp til og lindre smerter. Disse smertene har jeg hatt i hoftene og vært veldig stiv i korsryggen i 2 år. Sovet dårlig og har hatt problemer med og fått trent som jeg ville.

Etter 7 behandlinger så er jeg 97 prosent smertefri. Takk til Elena . Det er vært og ta et besøk til henne. Nå ser jeg frem til sommeren med løping, tennis og mye aktivitet.

Hilsen Bente.

Nå er sommeren over og ryggen er fremdeles fin. Har omsider fått den timen jeg bestilte på ryggklinikk via fastlegen før sommeren, den trenger jeg egentlig ikke men går til timen likevell. Greit å få en undersøkelse/status av ryggen og så skal jeg fortelle at det var akupunkturen hos Elena som hjalp meg igjennom sommeren.

Hilsen Bente.

Uttalelsen er hentet fra Google+

G+Vil du følge meg på Google+?

Klikk her

InVil du følge meg på Instagram?

Klikk her