Mitt møte med 5 element akupunktur, J.R.Worsley Trad.

Vinteren 2010/2011 var jeg fryktelig dårlig. Det var som om jeg eldet i rekord fart og ble redd for å dø. Jeg hadde ingen kraft i kroppen. Måtte jeg ned på gulvet for å ta opp noe kom jeg meg nesten ikke opp, jeg klarte ikke å snu meg i senga, skulderen min låste seg. Jeg var uendelig sliten og sov ikke på nettene. Etter mange turer til lege og revmatolog fikk jeg påvist antistoff mot Borelia.

Det var en enorm lettelse. Mange brikker falt på plass og jeg kunne endelig begynne konstruktive tiltak. Det første var to lenger antibiotika kurer, som hjalp noe. Videre har jeg jobbet med kosthold, psykomotorisk fysioterapi, terapi og dans. Alt i samråd med min fastlege.
Bevegelse, hvile og kosthold har vært og er veldig viktig for å klare en tilnærmet normal tilværelse.

I mars 2011 begynte jeg med akupunktur hos Elena Maria Nordstrøm. Det har vært en enorm hjelp i min krevende situasjon og hverdag. På grunn av kraftig tinitus og smerter i kroppen har jeg hatt vanskelig for å sove noe som igjen gjør at hverdagene blir tyngre. Etter at jeg begynte med akupunktur begynte dette å stabilisere seg. Nå sover jeg hele netter innimellom og i perioder hver natt. Jeg har heller ikke vært i stand til å gjøre vanlig hus rengjøring, dette har også endret seg og jeg klarer nå noe mer.

I en krevende flyttprosess fikk jeg lyske brokk i 2007. Har vært igjennom en operasjon for dette, men den kom tilbake. Jeg tar ikke en slik operasjon en gang til. Men derimot ser det ut til at den også er på vei tilbake takket være akupunkturen og at jeg får anledning til å ta det med ro når jeg trenger det.

I perioder hvor jeg ikke har fått akupunktur går jeg raskt tilbake, så frisk fra Borelia er jeg ikke, men akupunkturen hjelper meg til en mer normal hverdag hvor jeg har mer overskudd til å ta meg av meg selv, barn og hjem.

 

Ida Marie , 49 år

IMG_1385