Om meg

 

Hei,
her er litt om meg, og et lite inntrykk av min vei.
Jeg var så heldig å få lov til og vokse opp ved siden av hester. Så min lidenskap for natur fikk vokse seg sterk på hesteryggen i mange år. Hestene lærer deg mest av alt å være tilstede her og nå, og det har vist seg å være en veldig verdifull lærdom. Mine interesser har alltid dreiet seg om å skape og å være nær mennesker og natur. Har alltid elsket dans, musikk, er hobbyfotograf og malerinne. Dyr og natur har alltid stått meg nær, spesielt forhold til hest, katt og hund.

 

Som 19 åring tok jeg utdannelse innen landbruk, agronom. Men da mine kreative lyster er store gikk jeg videre og utdannet meg som sminkeartist og effektmaker innen film og teater. Dette arbeidet jeg med i rundt 2 år. Jeg savnet noe.. I min familie er det både representert lege og tannlege, så min vei gikk videre med en utdannelse innen tannpleie.
Dette arbeidet holdt jeg på med en stund til jeg gikk hen og kjøpte ett småbruk. Dit flyttet vi hester, hunder og fikk 3 skjønne barn. Gården med da 5 hester, 2 hunder, katter og høner hadde vi i 8 år. Levde ut drømmen! Barna ble eldre, og livet krever sitt. Gården lå et godt stykke utenfor allfarvei så behovet for sosialt liv ble sterkere.

Vi bor nå på Nesodden og trives veldig godt der. Vi har alt vi ønsker oss, skog, hav, hyggelig mennesker. Worsley Akupunkturen kom inn i mitt liv alt mens vi enda hadde gården. Jeg startet utdannelsen min når vi flyttet til Nesodden.

Utdannelsen tar for seg J.R. Worsley sin gjenoppdagede gamle tradisjonelle Akupunktur tradisjon. Se link til Worsleyinstitute.com.

Jeg er medlem i Norges Naturterapeuters Hovedorganisasjon NNH som kvalitets sikrer at utdannelse nivå er godkjent og terapeuten har grunnfag medisin og grunnfag naturmedisin på plass som gir trygghet for klienter.
Jeg føler meg privilegert som har fått anledning til å ta del i dette. Jeg føler jeg endelig har funnet det jeg ønsker å bruke min tid på, som gir meg det jeg har søkt hele veien. Glede, nærhet, opplevelse av prosesser og natur!

Elena-profilbilde

Håper dette gjorde dere litt klokere på hvem jeg er!

Vennlig hilsen Elena Maria